Kwaliteit en duurzaamheid

Verantwoorde, flexibele partner

Een langdurige klantrelatie staat bij ons centraal en daarbij houden we rekening met fundamentele waarden zoals respect en vertrouwen. Samen zorgen we voor de toekomst van de aarde. We streven ernaar om de CO2 uitstoot te beperken door de inzet van moderne wagens, het beperken van lege kilometers.

Ons kwaliteitssysteem is volgens de GMP+ norm gecertificeerd en voldoet hiermee aan alle eisen op het gebied van diervoedselveiligheid.

Wij ondergaan iedere drie jaar een SQAS (Safety and Quality Assessment) assessment. Dit is een systeem waarmee de performance van logistieke dienstverleners gemeten wordt. Aan de hand van de assessments worden verbeterplannen opgezet en doorgevoerd.

Operation Clean Sweep (OCS)

ETC Holland is in 2019 deelnemer geworden van het OCS programma.
Het OCS programma heeft als doel om geen plastic granulaten te knoeien in het milieu “Zero Pellet Loss”.

De wensen van onze klanten staan centraal

Op tijd leveren, is ons streven!

Wij hebben in één oogopslag inzicht in uw zendingen, de geschatte aankomsttijden en alle andere informatie om uw planning efficiënt te laten verlopen. Wij communiceren via de fleetcockpit met onze chauffeurs, zodat zij zich kunnen zich concentreren op wat telt: de vrachtwagen veilig besturen.

Met de actuele posities op de kaart hebben wij altijd inzicht in de verwachte aankomsttijd (ETA) en houden wij u op de hoogte.