Visie

Optimaal rendement

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Het klinkt zo simpel en toch gaat het in de transportwereld vaak mis. Klanten die met ons werken, weten dat wij daarin het verschil maken. ETC staat voor kwaliteit, service en duidelijke communicatie. Onze West-Europese chauffeurs zijn echte vakmensen, betrouwbaar en gedreven. Niet voor niets hebben we met onze klanten veelal langdurige samenwerkingsrelaties. Onze chauffeurs zijn graag geziene gasten.

Samen sturen we op efficiency, met een maximale beladingsgraad en minimale wachttijden. Het resultaat: optimaal rendement en succes.

Heeft u een transportvraag?

Dan heeft ETC Holland de oplossing. Met ons peloton van topchauffeurs werken we samen met u aan het best mogelijke antwoord.  Neem gerust contact op met ons!

Heeft u een transportvraag?

Dan heeft ETC Holland de oplossing. Met ons peloton van topchauffeurs werken we samen met u aan het best mogelijke antwoord.  Neem contact gerust op met ons!

Aanpakken en denken in oplossingen

ETC Holland wil groeien op basis van kwaliteit. Daarbij passen een aantal normen en waarden die onze cultuur bepalen. Ons hoofdmotto is: “Durf te delen, het zal leiden tot vermenigvuldiging van je investering”. We hechten waarde aan transparant werken, genieten van kleine en grote successen. Fouten toegeven en belangrijker: oplossen. Ben trots op het bedrijf, werk samen en vertrouw de ander. Dit kenmerkt ons personeel, onze leveranciers en onze klanten.

Kortom: aanpakken en denken in oplossingen. Strak in uitstraling, flexibel in oplossingen. Rust creëren om de hectiek te weerstaan. Drive to perform.