Referenties

Enthousiaste partners

Benieuwd naar wat onze partners vinden van de samenwerking? Hieronder leest u enkele enthousiaste verhalen. Heeft u na het lezen van deze referenties nog vragen of wilt u nader kennismaken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

“Goede samenwerking door reactiviteit en flexibiliteit”

“ETC is onze grootste partner in bulktransport. Zij vervoeren goederen vanuit onze eigen magazijnen of rechtstreeks vanaf de leverancier naar onze klanten. Dit transport is met name gericht op de Benelux, Duitsland en Frankrijk.  Maar als ik omhoog zit en ik vraag of ze morgen naar Spanje rijden, dan regelen ze dat ook.

De evolutie gaat meer en meer naar digitale processen. Dat levert ons een hoop voordeel. Maar een systeem lost geen problemen op. Daar hebben we nog altijd mensen voor nodig. Als het er op aankomt, dan pakken we bij Ravago het liefst de telefoon.  Bij ETC kennen ze dezelfde aanpak. Daar hecht ik veel waarde aan.

Samenwerken met ETC is ontzettend prettig vanwege hun reactiviteit én flexibiliteit. Beide zijn belangrijk, want een hele snelle  “nee”, daar koop ik niks voor”.

Paul Mollen, Logistics Roadmanager, Ravago Group

“Persoonlijke waarden en normen voorop”

“We hebben 16 auto’s rijden voor de droge bulk met opleggers in onze eigen huisstijl. De dagelijkse planning en aansturing van de chauffeurs gebeurt helemaal door ETC. Hiermee worden wij volledig ontzorgd. Omdat wij met meerdere wagens bij hen rijden, mogen we wel onze eigen identiteit behouden en dat is van belang bij een familiebedrijf dat trots is op haar eigen materieel.

Bij ETC zijn de chauffeurs geen nummers, maar mensen. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de chauffeurs zowel qua werktijden als de bestemmingen waar ze naartoe rijden. Voor ETC staan persoonlijke waarden en normen voorop. Net als bij ons.”

Roelof Redder, Eigenaar, Redder Transport