Loading...
Visie 2019-03-13T17:26:26+00:00

Visie

ETC Holland, drive to perform

De markt van het bulktransport kenmerkt zich door fluctuaties in volume, wisselende bestemmingen en een terugkerende onbalans. Door een combinatie van eigen materiaal en een groep van vaste vervoerspartners en retourstromen door heel Europa creëren wij een flexibele capaciteit en kunnen wij optimaal inspelen op golfbewegingen in de markt. Korte lijnen en directe communicatie zijn ons handelsmerk.

ETC Holland is een gedreven speler in de transportmarkt voor droge bulk producten. Wij vervoeren petrochemische producten, diervoerders en mineralen in poeder en granulaatvorm. Iedere dag weer bieden wij onze klanten door heel Europa het beste uit de markt. We werken met een unieke compacte binnendienst, waardoor wij ons kwalitatief hoogwaardige chauffeurs kunnen veroorloven.

Heeft u een transportvraag?

Dan heeft ETC Holland de oplossing. Met ons peloton van topchauffeurs werken we samen met u aan het best mogelijke antwoord.  Neem gerust contact op met ons!

CONTACT

Heeft u een transportvraag?

Dan heeft ETC Holland de oplossing. Met ons peloton van topchauffeurs werken we samen met u aan het best mogelijke antwoord.  Neem contact gerust op met ons!

CONTACT

Aanpakken en denken in oplossingen

ETC Holland wil groeien op basis van kwaliteit. Daarbij passen een aantal normen en waarden die onze cultuur bepalen. Ons hoofdmotto is: “Durf te delen, het zal leiden tot vermenigvuldiging van je investering”. We hechten waarde aan transparant werken, genieten van kleine en grote successen. Fouten toegeven en belangrijker: oplossen. Ben trots op het bedrijf, werk samen en vertrouw de ander. Dit kenmerkt ons personeel, onze leveranciers en onze klanten.

Kortom: aanpakken en denken in oplossingen. Strak in uitstraling, flexibel in oplossingen. Rust creëren om de hectiek te weerstaan. Drive to perform.