Werken met ETC Holland

‘Aanpakken en denken in oplossingen’

Binnen de visie van ETC Holland, groeien op basis van kwaliteit, passen een aantal normen en waarden die onze cultuur bepalen. Hoofdmotto binnen het bedrijf: “Durf te delen, het zal leiden tot vermenigvuldiging van je investering”. Waarden die we daarbij hebben afgesproken zijn: Transparant werken, geniet van kleine en grote successen, geef fouten toe en belangrijker los ze op, ben trots op het bedrijf, werk samen en vertrouw de ander. Deze kenmerken willen wij terugzien bij ons personeel, onze leveranciers en onze klanten.

De sfeer die we binnen ons bedrijf wensen is:
Aanpakken en denken in oplossingen, strak in uitstraling, flexibel in oplossingen en rust maken om de hectiek te weerstaan.

Jouw drive?

Ben jij de partner met de juiste papieren en uitrusting? Of wil jij de binnendienst van TEAM ETC Holland komen versterken? Dan horen wij graag wat jouw drijfveer is.

Drive to perform

De markt van het bulktransport kenmerkt zich door fluctuaties in volume, wisselende bestemmingen en een terugkerende onbalans. Door een combinatie van eigen materiaal en een groep van vaste vervoerspartners en retourstromen door heel Europa creëren wij een flexibele capaciteit en kunnen wij optimaal inspelen op golfbewegingen in de markt. Korte lijnen en directe communicatie zijn ons handelsmerk.

ETC Holland biedt op elk moment en in elke vorm een oplossing voor een transportvraagstuk. Dit kan middels vaste contractuele vervoerstromen of op basis van spotverkeer of last-minute oplossingen. Ook zijn er mogelijkheden voor een projectmatige aanpak van een vaste stroom. Door de mix van eigen materiaal, inhuur van derden en vaste retourstromen kan  een economische oplossing gevonden worden.